Med bakgrunn i erfaring samlet i NORVITA Srl og nært samarbeidende produsenter, oppstår en ny og innovativ skandinavisk kanal for salg av pakkemaskiner.  

Du finner den maskinen som passer akkurat til det behovet du har  - med et godt øye til gunstig pris samtidig - hos oss.

Vi henter standardmaskiner, spesialmaskiner ...eller, komplette og dedikerte tekniske løsninger…. fra en gruppe produsenter med bred erfaring, for at du skal få akkurat det du trenger og bare nettopp det du vil betale for.

(Ta f.eks. en titt på www.sa-packaging.it eller www.fangarezzi.it - som bare er to av de produsentene vi samarbeider med! Vi har sannsynligvis skandinavias beste kontaktnett i italiensk pakkeindustri.)

Finner du ikke den maskinen du søker, er sannsynligheten stor for at vi kjenner en ledende italiensk maskinprodusent som har løsningen:

Send oss en forspørsel!

 

Vi har også lang erfaring i produksjon av maskiner utviklet for spesielle oppgaver eller skreddersydd til kundens eget behov - til alt fra foliering av trafikkskilt til pakking av majones, plastdetaljer osv.osv.

Vi har i det siste utvidet vårt tilbud innenfor posepakking. Ettersom vi etterstreber rimelige løsninger for våre kunder, er det spesiellt interessant og henvise til de nye, kompakte vertikalpakkerne vi nå kan tilby - til ned mot 1/3 av hva konkurrerende maskiner koster. Der er også gøy å kunne hjelpe med automatlinjer for pakking i klassiske papirposer - med samme gode øye til økonomi.

Spør oss!

 

Dosering, skruemating Buntemaskin, banderole robotisering, automatisering, palletering palletransportør, kjedetransportør Vakuumpakker, autoamtisk vakuumpakker
VFFS, vertikalpakker, posepakker, pakkemaskin Flowpakker, HFFS, kompaktmaskin, pakkemaskin for bakervarer Banderole, merking, myk bunting, papirbånd Flowpakker, kompaktmaskin, pakkemaskin for brødvarer og rundstykker Vannbad, krympetunnel
Poser, film, pakking av matvarer Krympetunnel Flowpakker, automatisk etikettering, etikettdispenser Dyptrekker