VERDENS KANSKJE LEDENDE LEVERANDØR AV PALLESIKRING

...som eksempel: Utrustning til håndtering av sponplater

pallestrapper, pallesikring, robotisering

Driftssikre, solide maskiner og linjer fra Italienske MESSERSI finner du i alle industrier og over hele verden. Det gamle ordtaket "Ingen over, ingen på siden" - kunne vært myntet på akkurat MESSERSI.

På vegne av MESSERSI, stiller vi dette til disposisjon for deg:

Patenterte tekniske detaljer, rikt utvalg i industri-standard løsninger for alle typer industri ...men, selvfølgelig - alltid nøyaktig tilpasset DINE behov, nøkkelferdig leveranse, en fremtid med minimalt vedlikehold og makismal nytteverdi. Og ikke minst - skreddersøm, når det trengs.

Tenker du å skifte ut den game strappemaskinen og stålbånd, med en ny som bruker polyesterbånd, er MESSERSI det riktige valget. MESSERSI har også egen produksjon av PES-bånd. Dette er også din kilde for palleviklere(horisontalt, og vertikalt), pallekrympere osv.

Og alt dette til en meget konkurransedyktig pris, fordi NORVITA NORDIC LTD ikke er et fordyrende mellomledd. Du velger det nivået av støtten du vil ha av oss, og betaler kun deretter. Eksempel: Om du foretrekker en leveranse fra MESSERSI direkte, og kun innledende/grunnleggende bistand fra oss, får du det. Ingen ekstra regning på toppen av den fra MESSERS, ut over det du er villig til å betale for.

Dersom du vurderer å effektivisere, inviterer vi deg til å ta kontakt med oss. Dette er en gylden mulighet til å få en bedre løsning til en hyggeligere pris.

Din forespørsel er varmt velkommen!

Skal vi skape et columbi-egg for din bedrift?!

Kontakt oss på:   stennorvita@gmail.com

....eller ring:   930 19 821