AUTOMATISERINGSGEVINSTER KAN STARTE I DET SMÅ

..også i et trangt og vanskelig hjørne! Her: Fra manuell pakking i pose og påsetting av etikett, til kostnadsbesparende automatisk flowpack, etikettering og magasinering av ferdige pakninger...før pakking i kasser.

 

Automatisering er ikke bare en gevinst som kan tildeles de største industriforetakene. Dette er et eksempel på hvordan "stordriftsfordeler" kan skaleres helt ned for tilpasning til en mindre eller tidsavgrenset produksjon....og plasseres borte i hjørnet, for å si det slik.

Kunden kom til oss med et behov for å spare tid i pakkingen av ferdig smurte baguetter. Baguettene ble pakket manuellt i ferdige poser, deretter påsatt etikett og lagt i kasser. De ble også smurt på flere steder i lokalet, pga plassmangel.

Vår løsning flyttet pakkingen inn i et hjørne som ikke var i bruk, og frigjorde derfor først plass til at det meste av smøringen nå kan skje på ett sted. Den automatiske flowpakkeren gjør at selve pakking nå "går av seg selv"...og med etikettautomaten i umiddelbar etterkant av maskinen, kommer etiketten på av seg selv også. Vi brukte det lille som var igjen av hjørnet, til å skape et lite "magasin" for ferdige pakninger - klare for pakking i transportkasser. Dermed kan 1 person i praksis både pakke baguetter enkeltvis, etikettere og pakke dem i transportkasser - "samtidig"!

KONKLUSJONER:

Kunden fikk en mer rasjonell produksjon - hvor det også var mulig å "strømlinje-forme" smøringen og monteringen av baguettene, før selve pakkingen.

Det blir spart tid hele veien, i alle individuelle operasjoner og arbeidsmomenter.

Det blir spart material-kostnader, ved at "posen" nå blir veldig mye billigere ...ved at den kommer på rull(og blir laget av pakkemaskinen!) - enn når den kjøpes ferdig i format.

VELKOMMEN til oss med DIN utfordring!

Dyptrekker, blistermaskin, MAP, vakuumpakker, toppforsegler

INNOVATIVE LØSNINGER FOR PAKKING AV MATVARER

Vi er stolte over å kunne fortelle at vi innleder et samarbeide med BMB Srl(Vicenza) og kan presentere et suverent utvalg i innovative og solide maskiner for pakking av næringsmidler, industriprodukter og produkter i medisinsk sektor.

100% Made In Italy.

Utvalget omfatter thermoformere/dyptrekkere, toppforseglere, vakuumpakkere og all nødvendig kompletterende utrustning - enten du trenger en frittstående maskin eller en fullstendig komplett kjede. Gassinjeksjon (MAP) samt krymping i vannbad er en naturlig del av tilbudet for pakking av matvarer. Kodeordet er SKREDDERSØM og bakgrunnen er at enhver maskin bygges med utgangspunkt i dine krav/ønsker/behov.

Vi trekker spesiellt frem MICROFORM - en dyptrekker som kun måler 3,50m i sin korteste/mest kompakte versjon, og derfor er spesiellt godt egnet hvor det er trangt om plassen.

Video'en nedenfor viser en litt større variant.........!

Vertikalpakker, veiesystem, pakkesystem Vibrasjonsmater, veiesystem Multihode-vekt, pakkeasystem, vertikalpakker

VERTIKALPAKKERE, DOSERINGSSYSTEMER, PAKKELINJER

Skal du pakke i pose, sekk, bøtte, spann, skål.........og trenger å dosere/veie inn produktet ditt nøyaktig?

Med utgangspukt i DITT produkt og de behovene DU har,  tilbyr vi en problemløsning med skredder-tilpasning. Det  beste veiesystemet, den riktige pakkemaskinen, silo og fremmating av produktet, utmating av ferdige pakninger, merking..........alt MADE IN ITALY, og med OPPFØLGING i hele utstyrets forventede levetid.

Ja. Produsenter fra langt der borte i øst, kan ha lavere priser.

Men. Utstyret skal VIRKE og virke LENGE. Du vil ikke være helt på egenhånd så snart leveransen er betalt - men, har behov for råd/vink/hjelp og reservedeler underveis. Det får du  fra oss i EUROPA.

Ta kontakt for en uforbindtlig prat om en pakke-løsning for deg - ring 930 19 821!

 

Flowpakker, HFFS, automatisk pakkemaskin

BESTSELGER 2016!

COMPACT 400 E3

Kompakt flowpakker bygget i rustfitt stål, med 3 servomotorer og digital kontroll - meget enkel i bruk! Tilgjengelig med understell(se bildet) eller som bordmodell. Her er det kvalitet i alle detaljer!

 ... og kombinert med en hyggelig pris: Ikke å undres over at dette var vår bestselgende pakkemaskin fra 2.halvår 2016!

KUTTE-/SKJÆREMASKINER FOR BAGUETTER etc.

Etter ønske fra være kunder, utvider vi vårt utvalg i italienske kvalitetsprodukter, med effektive skjæremaskiner for horisontale kutt i baguetter, rundstykker, hamburgerbrød, doughnuts, croissanter, focaccia osv.

Flere modeller - velg den som passer til dimensjonene på dine produkter!

Innmatingshøyden er maks. 900mm, men en slik maskin plasseres gjerne på et lavt bord.  Bygget helt i rustfritt stål AISI304 og med kuttekniv i spesialbehandlet stål.

(Vi leverer også en minste økonomi-modell i lakkert utførelse, men fleksibiliteten er mindre enn for de to maskinmodellene vi presenterer her!)

 

Priser fra kr. 36.000 eks.mva.FOB Oslo

 

PRISTILBUD - WEB-SPESIAL

MAXI  -  listepris kr 62.100,00    -  web-spesial: Kr. 55.900,00

For produkdimensjoner  B:10-140mm, H: 30-90mm

 

MINI  -  listepris kr. 51.200,00   -  web-spesial:  Kr. 46.525,00

For produktdimensjoner   B: 20-100mm, H: 30-75mm.

 

Prisene er å forstå netto kontant eks.mva. FOB Oslo inkl. transportemballasje.

https://www.youtube.com/watch?v=ljRgKyBVFQ8

TA EN TITT PÅ P5100S: UNIK MASKIN FOR PAKKING AV USTABILE PRODUKTER, "LØSE DELER" etc.

POSE-PAKKEREN SOM IKKE ER EN VERTIKALPAKKER

Har du produkter som som skal pakkes i pose, men som ikke tåler å "falle nedi" ?! Som  ikke egner seg til å bli ført inn i filmen av en kjedetransportør med medbringere?! Eller kanskje du helst vil spare penger...i forhold til å ha en maskin som bruker pre-formede poser??

P5100S er løsningen for deg.

Produktene plasseres rett på filmen, av en/flere operatører eller helautomatisk i en produksjons-/pakkelinje.


 

TEKNISKE OPPLYSNINGER:

Poselengde:  70-600mm

Posebredde:  70-250/350mm

FIlmtykkelse:  50-150my

Kapasitet:    20-25 PPM

https://www.youtube.com/watch?v=i5zHDAVBXOU

NYHETER!! PAKKING AV DETALJENHETER - SMØR, OST, BULJONG - og SÅPE!

Vi kan nå tilby pakkesystemer for produksjon av detaljforpakninger - "sputniker", "hotellpakninger", teringer.... - av næringsmidler som smør, ost, gjær og buljong-pulver. Dette inkluderer maskiner/enheter for dosering av produktet, forming til terning/"trekant" etc., innslag i papir/folie, reising av eske/ytteremballasje - og helt frem til kartonnering av detaljenhetene.

Dette er presisjonsutrustningen fra italienske AMGS.

100% MADE IN ITALY

Vi kan samtidig tilby to maskinserier til pakking av SÅPESTYKKER,  med glatt "strekkfilm" eller "plissert" med f.eks. cellofan eller papir. Maskinene kan ha manuell eller automtisk innmating. kapasitet fra 15 til 75PPM med glatt film resp. 30-150PPM med plissering for runde såper.

Denne nyheten er en effekt av vårt unike kontaktnett i italiensk pakkeindustri. NORVITA NORDIC LTD er 1 av kun 3 autoriserte videreforhandlere for AMGS i Europa. AMGS er en kvalitetsprodusent i absolutt ypperste klasse og kjent som innovatør innen industrien. Mange av deres unike og patenterte løsninger selges til de største og mest kjente tyske/internasjonale produsentene for å inngå i deres pakkemaskiner. AMGS er derfor mest kjent internt i industrien, og ikke spesiellt aktive med salg av sine egne maskiner utenfor Italia.

palletisering, pallehåndtering, pick and place, robot

PALLETERING - HELT AUTOMATISK

Med palleteringsautomatene fra TI-EMME, kan vi presentere et solid tilskudd til vårt vareutvalg for "end of line"-utrustning. Denne italienske produsenten hører hjemme i Modena-området, bare noen få stenkast fra FERRARI-fabrikken.....og det høres godt når de nye bilene prøves på test-banen like ved!

Fra TI-EMME, kan vi tilby akkurat det ustyret du trenger for automatisk palletering og intern palletransport/håndtering. Palleteringsautomatene har 4 akser og kan laste alle typer produkter - vi trenger bare din spesifikasjon over hva som trengs! Bildet viser den mest solgte modellen - PT42C.

Pick-and-Place-roboten ANTROPOMORFO er bygget for høy kapsitet og fleksibilitet ved palletering, men bygges også i mindre utgave for helautomatisk lasting av produkter til pakkemaskiner, pakking i kartong osv.

Med bakgrunn i dine produkter og behov, skreddersyr vi en effektiv og økonomisk løsning.

Vi ser fram til å høre fra deg!

pallvikler, strekkfilm

INTEGRERTE PALLVIKLERE

Vi kan levere kort og godt alt du måtte trenge av utrustning til produkthåndtering og -transport, direkte fra Ti-EMME. Egenutviklede og -produserte pallviklere for integrasjon i linjen - både horisontal og vertikal vikling kan leveres - gir skånsom sikring selv av høye og lette paller.

 

 

papirposer, posepakker

AUTOMATISK PAKKELINJE FOR POSER I PAPIR

De klassiske papirposene - til f.eks. mel: Vi leverer helautomatiske pakkemaskiner!

Komplette linjer inkl. dosering, ifylling, lukking, merking....helt ned til evt rangering og krympepakking i ytterenheter for palletering(krymping koster en brøkdel av kartong!)

PRODUKTTRANSPORT?

Vi kan tilby utrustning og spesial-løsninger fra A til Å:

Rullebaner, transportbånd           
   - alle kategorier og typer!
Automatiske innmatingssystemer
Rangering, stabling
Metalldetektor
Automatisk kontrollveiing
Automatisk etikettering/merking
Automatisk visuell produktkontroll
Automatisk kartonering ved enden av linjen
Automatisk strapping
Automatisk pallesikring med strekkfilm
Banderolering/myk bunting

Posepakking
Vakuum pakking
Vibrasjons– og sentrifugalmatere etc.

Kartonglukkere

Pallviklere
 

HORISONTALVIKLERE

Horisontalvikling med strekkfilm er en klassisk, økonomisk metode for pakking av langgods.......som de senere år har utviklet seg til å bli en pakkeløsning for mange flere produktgrupper.

Denne pakkematoden har meget lave materialkostnader - PE strekkfilm er billig emballasje - og lave energikostnader!

Alle maskiner er svært enkle i bruk og krever minimalt vedlikehold.

Skånsom håndtering av produktene - alle automater har integrerte transportBÅND som standard.

Flere løsninger for "hel innpakking" - også kombinasjon bobleplast og strekkfilm for ytterligere produktbeskyttelse.

Vi leverer halvautomater, automater og totalløsninger fra LINEA PACK Srl.

 

PAKKEMATERIALER

STREKKFILM, KRYMPEFOLIE i PE eller POLYOLEFIN, LIDDING FILM til trauforseglere, LAMINATFOLIER til flow-pakkere, MIKRO-PERFORERT FILM for brødvarer, BANDEROLE-bånd og -film.

EGET TRYKK?!? Vi kan levere folie med trykk til de fleste typer pakkemaskiner/-metoder.

Be oss om et tilbud!'/

Vi samarbeider bl.a. med Tysklands største produsent av polyolefin-film, CLARUS.

KOMPOSTERBARE FOLIER???

Folier til flowpakker, vertikalpakker, toppforsegler etc.

Kontakt oss om du trenger et virkelig miljøriktig alternativ!!